Kirsi Kiviharju Homepage


Go to content

Pia Freund & Kirsi Kiviharju

Pia Freund & Kirsi KiviharjuPia Freundin ja Kirsi Kiviharjun ranskalaisen musiikin konsertti oli kuin korulipas, täynnä helmiä.


Kymen Sanomat, 9.6.2002

Sopraano Pia Freund ja harpputaiteilija Kirsi Kiviharju ovat tehneet kauniin ja tunnelmallisen joululevyn,
josta ei puutu musisoimisen riemua. Levy on ehdottomasti yksi joulun tapauksista!

Aksentti 10/2004


Freundin sopraano soi tumman pyöreänä ja harpun kanssa hämmästyttävän samansävyisenä, mikä tekee kokonaisuudesta harmonisen ja nautittavan. Linda Rollon ja Susann McDonaldin sovitukset antavat harpun loistaa ja tekevät oikeutta laulullekin. Tyylikäs levy, joka kestää kuuntelemista, koska paljastaa salaisuutensa vasta vähitellen.


Kirkko ja kaupunki 1.12.2004


Kirsi Kiviharju and Pia FreundPia Freund, sopraano & Kirsi Kiviharju, harppu ovat tehneet yhteistyötä jo lähes kymmenen vuoden ajan herättäen hämmästynyttä ihastusta laulajattaren sopraanon ja harpun äänen yhteensulautuvuudella. Freundin kaunis pehmeäsävyinen sopraano soveltuukin harpun ääneen harvinaisen hyvin, eikä vähiten tämän duon suosimassa ranskalaisessa repertuaarissa, mm. Debussy, Ravel, Fauré ja Tournier.

Freund ja Kiviharju esiintyvät niin kirkkokonsertein, kuin esim. myös lastenkonserttien merkeissä. Duon ohjelmistokin on laaja, ulottuen 1500-1600-luvulta nykypäivään, sisältäen mm. liediä ja kirkkomusiikkia. Pia Freund ja Kirsi Kiviharju ovat työstäneet ohjelmistoaan laulutaiteen "grand old ladyn," professori Dorothy Irvingin kanssa. Lisäksi amerikkalainen harpisti Linda Wood Rollo on tehnyt sovituksia vartavasten tätä duota varten.

Freund ja Kiviharju on nauhoittanut YLE:lle useita radionauhoja eri kirkoissa sekä julkaissut joululevyn "
Hosanna in Excelsis!" (Fuga) v. 2004.

Ladattava duoesittely (pdf)

Kuva: Heikki Tuuli


Back to content | Back to main menu